Schermafbeelding 2018-05-16 om 18.44.53.png

VG  /  14 euro

Carpaccio van coquilles met limoen en tomaat   (+2.5 €)

Traag gegaard brasvar varken met mosterdressing en frisse garnituren

Tartaar van rund met brokkelkaas

Bio tomaatjes met buffel mozzarella en pastrami

 

VG / dagprijs

Half kreeftje in de oven op de wijze van de Chef 

 

HG / 18 euro

Zeewolf met kruidenkorst, groene asperges en risotto, jus van langoustines

Parelhoen met jonge peulen en wortelen, gebakken krieltjes en jus 

 

 

  • Wij bieden voor jullie een beperkte traiteurskaart die volgens het aanbod van de seizoenen op regelmatige tijdstippen zal veranderen.
  • Wij zorgen voor een handleiding dat het zelfs voor u een eenvoudige zaak wordt.
  • Als u wenst een bestelling te maken, gelieve dit ten laatste 48 u op voorhand door te geven via info@cuisinekwizien.be . 
  • Afhaling gebeurd onder afspraak.
  • Afhalen op dinsdag en woensdag is niet mogelijk.
  • Alle gerechten zijn apart te verkrijgen.
  • Daar wij steeds met verse producten werken kunnen er kleine wijzigingen zijn in het gerecht.