menu aan € 48/pp

 

Kwartel

eendenlever/ butternut / thai sweet chili

of

Zalm

Huisgerookt/ dragon / frisse garnituren / zure room

*****

Knolselder en aardpeer

soepje met gerookte eend en garnituur

*****

Fazant

Witloof/ peertje/ groene kool / krieltjes / fine champagne

*****

Eindejaarsdessert

Door dessertspecialist “painture”

 

 

SUPPLEMENTAIR GERECHT € 15 

Halve kreeft in de oven met kruidenboter 

 

Kids menu aan € 25

 

Gefrituurde visreepjes

met huisgemaakt tartaarsaus

*****

Balletjes in tomatensaus

 met oud brugge kaas en kroketjes

****

Verrassingsdessert

Door dessertspecialist “painture"

 

 

 

Richtlijnen naar bestelling toe:

Enkel via mail op info@cuisinekwizien.be

  • Vermeld duidelijk bij onderwerp “traiteur kerst” of “traiteur oudejaar” , familienaam en aantal personen
  • Mail uw keuze duidelijk door.
  • Laat voor ons nog een telefoonnummer na, dan kunnen wij u bij problemen of vragen contacteren.
  • Kerst: bestellen vóór 20/12. Afhalen op 24/12 van 13u-16u.
  • Oudjaar: bestellen vóór 27/12. Afhalen op 31/12 van 13u-16u.