Wij werken met een kleine kaart om alles vers te kunnen garanderen.

Deze kaart wordt iedere maand aangepast. Zo kunnen wij u een mooie variatie aanbieden met seizoensgebonden producten.

 

Voorgerecht 

Gravad lax van zalm                                                                        € 20.00

Mayonaise van bietjes – zoet zuur van groentjes – kruiden

 

Gebakken eendenlever                                                          € 22.00

Gepofte appel – gekleurde bietjes

 

Coquilles                                                                                € 22.00

Risotto – peultjes – jus van schaaldieren



 

 

Hoofdgerecht 

 

Tarbot op de graat                                                                 € 33.00

Fondue van prei – tomaat -mousselinesaus

 

Jonge duif “Clamart”                                                                      € 32.00

Peultjes – jonge wortel – gepofte ui

 

Tournedos van Simmentaler “Rossini”                                         € 35.00

Geglaceerde groenten

 

Côte a l’os  (2p)                                                                     € 65.00

Gegrild - béarnaise –  frietjes



 

Dessert 

Dame blanche € 10.00

Vers gedraaid vanille ijs – chocoladesaus – zoete room                   

 

Selectie van kaas                                                                   € 12.00

 

Moelleux van donkere chocolade                                                  € 11.00

Sorbet van framboos