Wij werken met een kleine kaart om alles vers te kunnen garanderen.

Deze kaart wordt iedere maand aangepast. Zo kunnen wij u een mooie variatie aanbieden met seizoensgebonden producten.

 

Voorgerecht 

 

Carpaccio van zalm  €20

Toast champignon €19

Coquilles op de plancha / wijze van de chef  €22

Ganzelever op de plancha €22

 

Hoofdgerecht 

 

Tarbot op de graat – seizoensgroenten –garnaaljus €30,00 

 
Côte a l’os (2p)  “Blonde Aquitaine”- béarnaise –  
pommes pont neuf – slaatje € 65,00 
(Gerijpt door slagerij “ de breughel “ Wingene) 

 
Duif Clamart €32,00 

 

Dessert 

 

Vers gedraaide vanille-ijs – chocolade – zoete room€ 9,00 

Selectie van kaas€ 12,00 

Mandarijn
Crèmeux van chocolade – speculaas – caramel ijs