TRAITEUR FEESTDAGEN


Kwartel

eendenlever/ butternut / thai sweet chili

of

Gerookte paling

Structuren van paling / frisse garnituren / granny smith

*****

Bisque met garnalen en rouille

*****

Gevulde kalkoen

Wintergarnituur / 4 kruiden jus / krieltjes

*****

Eindejaarsdessert

 

 

 

PRIJS : 48€ per persoon. 

SUPPLEMENTAIR GERECHT  

Halve kreeft in de oven met kruidenboter  € 16.00 pp

Huisgemaakte terrine van eendenlever € 14.00 p/100 gr

 

KIDS MENU AAN € 25

 

Gefrituurde visreepjes

met huisgemaakt tartaarsaus

*****

Balletjes in tomatensaus

 met oud brugge kaas en kroketjes

****

Verrassingsdessert

 

 

 

Richtlijnen naar bestelling toe:


Enkel via mail op :  info@cuisinekwizien.be

  • Vermeld duidelijk bij onderwerp “traiteur kerst” of “traiteur oudejaar” , familienaam en aantal personen

    1. Mail uw keuze duidelijk door.

    2. Laat voor ons nog een telefoonnummer na, dan kunnen wij u bij problemen of vragen contacteren.

  • Kerst: bestellen vóór 18/12. Afhalen op 24/12 van 13u-16u.

  • Oudjaar: bestellen vóór 26/12. Afhalen op 31/12 van 12u-15u.