WAT VOORAF

Garnaalkroket + 75 gr 4€ stuk

Samosa (driehoek loempia) 2,5€ stuk

Brandade kroket met tartaarsaus 3€ stuk

Tafelbroodje 1€

KOUD VOORGERECHT

Kwartel met terrine van eendelever en butternut 16€

Beriding van gerookt paling , bietjes en groene appel 15€

WARM VOORGERECHT

Gevulde schelp met noordzeevis 16€

Soepje van knolselder en aardpeer met gerookte eend en kastanjes 7€ pp

Halve kreeft met kruidenboter 22 €

HOOFDGERECHT

Fazant "fine champagne" 24€

Gentse waterzooi van vis 24€

DESSERT

Passie rond chocolade en karamel 8€


Richtlijnen naar bestelling toe:
Enkel via mail op :  cuisinekwizientraiteur@gmail.com

  • Vermeld duidelijk bij onderwerp “traiteur kerst” of “traiteur oudejaar” , familienaam en aantal personen

  • Mail uw keuze duidelijk door, aantal personen er nog eens bij vermelden kan geen kwaad.

  • Laat voor ons nog een telefoonnummer na, dan kunnen wij u bij problemen of vragen contacteren.

  • Kerst: bestellen tot 18/12. Afhalen op 24/12 van 13u-16u.

  • Oudjaar: bestellen tot 26/12. Afhalen op 31/12 van 12u-15u.

  • Wij zorgen voor een eenvoudige handleiding.