Ontdek onze menu’s
Lunch
Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdagmiddag
Hoofdgerecht €23
Voorgerecht & hoofdgerecht €32
Keuzemenu
Voorgerechten
-
CARPACCIO – rundsvlees– gegrilde bloemkool – beukenzwam – kruidenmayonaise
-
ZALM – gravad lax – aardappel blini – frisse garnituren
-
PORCELLO – Tonnato
Traag gegaarde varkensrug met tonijnmayonaise, ingelegde rode ui kappertjes en frisse garnituren
Hoofdgerechten
-
MARKTVIS – daslook – bloemkool
blanke botersaus met Noilly Prat -
LAMSFILET – groene asperges – zongedroogde tomaat – krieltjes – lamsjus met citroentijm
-
CHATEAUBRIAND – seizoensgroenten – sjalottenjus – wedges
Dessert
-
VANILLE – huisbereid vanille ijs – warme chocolade – zoete room
-
AARDBEI – rabarber – vanille ijs – merengue
-
SABAYON – bosvruchten – vanille
-
HOEVEKAASJES +€7
Menu 3 gangen meerkeuze €59 ‘niet op zaterdagavond’
Apart voorgerecht €20, hoofdgerecht €35, dessert €12
Degustatiemenu
-
PORCELLO – Tonnato
Traag gegaarde varkensrug met tonijnmayonaise, ingelegde rode ui kappertjes en frisse garnituren -
GRAVAD LAX – witte asperges
aspergebotersaus – groene kruiden -
MARKTVIS – daslook – bloemkool
blanke botersaus met Noilly Prat
en/of
LAMSFILET – groene asperges – zongedroogde tomaat – krieltjes – lamsjus met citroentijm -
AARDBEI – rabarber – vanille ijs – merengue
-
HOEVEKAASJES +€7
Degustatiemenu 4-gangen €72
Degustatiemenu 5-gangen €84
Op zaterdagavond serveren wij enkel onze degustatiemenu 4- of 5-gangen
Kidsmenu
- Kaaskroket €10/1 stuk, €18/2 stuk
- Balletjes in tomatensaus, groentjes & aardappel €18