Ontdek onze menu’s
-
Lunch
Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdagmiddag
Hoofdgerecht €22
Voorgerecht & hoofdgerecht €29
-
Keuzemenu
Menu 3-gangen meerkeuzeVoorgerechten
- Carpaccio van HOLSTEINRUNDSVLEES met oude Roeselaarse brokkelkaas, crème van gegrilde bloemkool en pestomayonaise
- Gepocheerd hoeve-ei, GEROOKTE PALING, structuren van bloemkool en blanke botersaus
- Gravad lax ZALM, bloemkool, zure room met kerrie & zoet-zuur van biet
Hoofdgerechten
- RUND dunne lende, sjalottensaus, seizoensgroenten
- MARKTVIS groene asperges, tomaat, lamsoor, blanke boter
- KALFSMOOTJE, aardappeltaartje, peultjes, jonge wortel, demi glace
Dessert
- “PINA COLADA”, witte chocolade, ananas, kokos
- In huis gedraaide VANILLE-IJS, chocoladesaus, vanilleroom & Tuile.
- CHOCOLADEMOELLEUX met passievrucht en vanille-ijs
- HOEVEKAASJES +€7
Menu 3 gangen meerkeuze €55 ‘niet op zaterdagavond’
Apart voorgerecht €18, hoofdgerecht €33, dessert €12 - Carpaccio van HOLSTEINRUNDSVLEES met oude Roeselaarse brokkelkaas, crème van gegrilde bloemkool en pestomayonaise
-
Degustatiemenu
Degustatie 4-gangen- Bruschetta, zongedroogde tomaat, SPAANSE TERRUEL HAM, buffelmozzarella
- ASPERGES, huisgerookte heilbot, peterselie
- MARKTVIS groene asperges, tomaat, lamsoor, blanke boter
en/of
KALFSMOOTJE aardappeltaartje, peultjes, jonge wortel, demi glace - “PINA COLADA”, witte chocolade, ananas, kokos
of
HOEVEKAASJES +€7
Degustatiemenu 4-gangen €65
Degustatiemenu 5-gangen €75
Op zaterdagavond serveren wij enkel onze degustatiemenu 4-gangen - Bruschetta, zongedroogde tomaat, SPAANSE TERRUEL HAM, buffelmozzarella
-
Kidsmenu
Voor de allerkleinsten- Garnaalkroket €10/1 stuk, €18/2 stuk
- Balletjes in tomatensaus, groentjes & aardappel €15
- Garnaalkroket €10/1 stuk, €18/2 stuk