Ontdek onze menu’s
Lunch
Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdagmiddag
Hoofdgerecht €23
Voorgerecht & hoofdgerecht €32
Keuzemenu
Voorgerechten
-
CARPACCIO VAN HOLSTEINRUNDSVLEES – crème van geroosterde bloemkool – oude brokkelkaas – pestomayonaise
-
ZALM – gravad lax – aardappel blini – frisse garnituren
-
GEROOKTE PALING – gepocheerd hoeve-ei – bloemkool – blanke boter haringkaviaar
Hoofdgerechten
-
FILET VAN JONGE EEND – aardappel rösti- crème van wortel – shiitake – bigaradesaus
-
MARKTVIS – fondue van tomaat – gekonfijte aardappel – eringi – beurre blanc
-
CHATEAUBRIAND – seizoensgroenten – choronsaus – wedges
Dessert
-
VANILLE
huisbereid vanille ijs – warme chocolade – zoete room -
KERSEN – notenbrownie – yoghurtijs – créme chiboust van kers
-
MOELLEUX – crumble – vanille ijs
-
HOEVEKAASJES +€7
Menu 3 gangen meerkeuze €58 ‘niet op zaterdagavond’
Apart voorgerecht €18, hoofdgerecht €32, dessert €12
Degustatiemenu
-
PASTRAMI – biotomaat – buffelmozzarella – oude brokkelkaas – basilicum mayonaise
-
ZEEUWSE MOSSEL – open ravioli van koolraap – macedoine van selder, venkel,ui – mosseljus
-
MARKTVIS – fondue van tomaat – gekonfijte aardappel – eringi – beurre blanc
en/of
FILET VAN JONGE EEND – aardappel rösti – crème van wortel – shiitake – bigaradesaus -
KERSEN – notenbrownie – yoghurtijs – crème chiboust van kers
of
HOEVEKAASJES +€7
Degustatiemenu 4-gangen €69
Degustatiemenu 5-gangen €79
Op zaterdagavond serveren wij enkel onze degustatiemenu 4- of 5-gangen
Kidsmenu
- Kaaskroket €10/1 stuk, €18/2 stuk
- Balletjes in tomatensaus, groentjes & aardappel €18