Carpaccio van HOLSTEINRUNDSVLEES met oude Roeselaarse brokkelkaas, crème van gegrilde bloemkool en pestomayonaise
Gepocheerd hoeve-ei, GEROOKTE PALING, structuren van bloemkool en blanke botersaus
Gravad lax ZALM, bloemkool, zure room met kerrie & zoet-zuur van biet
Hoofdgerechten
BAVET van Holstein, sjalottensaus, jonge wortel & peultjes
MARKTVIS met cannelloni van schorseneer, champignon en kool, jus van langoustines
Jonge EEND met rode biet, jonge wortel en erwt, geconfijte aardappel en bigarade saus met framboos
Dessert
IJS-KOUDE crème brûlée, chocolade en karamel
In huis gedraaide VANILLE-IJS, chocoladesaus, vanilleroom & Tuile.
CHOCOLADEMOELLEUX met passievrucht en vanille-ijs
Menu 3 gangen meerkeuze €52 ‘niet op zaterdagavond’ Apart voorgerecht €18, hoofdgerecht €30, dessert €12
Degustatiemenu
Degustatie 4-gangen
Tataki van TONIJN
Coquilles , structuren van bloemkool en hazelnoot, blanke boter
MARKTVIS met cannelloni van schorseneer, champignon en kool, jus van langoustines of Jonge EEND met rode biet, jonge wortel en erwt, geconfijte aardappel en bigarade saus met framboos
IJS-KOUDE crème brûlée, chocolade en karamel of HOEVEKAASJES +€7